• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

JÄPY TUUSULANJÄRVI TRIATHLON AVASI KOTIMAISEN KISAKAUDEN!

Järvenpään Pyöräilijät ry järjesti nyt jo kolmannen kerran kotimaisen kisakauden avauskilpailun upeissa Tuusulanjärven rantamaisemissa. Keli kisa-aamuna Vanhankylänniemessä muistutti kovasti perinteistä suomalaista juhannussäätä: ilma oli viileä, tuuli kohtalainen ja sataa tihutti. Nopeasti tunnelma kuitenkin lämpeni, kun sekä kansalliset huippunimet että monet ensikertalaiset valmistautuivat yhteiseen kisasuoritukseen Järvenpään nopeilla kisareiteillä. 

 

Naisten perusmatkan yleisen sarjan voitti ammattilaisena kilpaileva Heini Hartikainen (SKB Racing Triathlon team), toiseksi suoriutui Carolina Granfors (KP-TRI) ja kolmannen sijan saavutti Meri Savolainen (Team Savuo). Miesten perusmatkan yleisen sarjan voitti nyt jo toistamiseen Tero Setola (SKB Racing Triathlon Team) ennen Turun Urheiluliiton Ilkka Utriaista. Kolmannen sijan saavutti viime vuoden kakkonen Sauli Haahtela (SKB Racing Triathlon Team).

 

Sprinttimatkalla naisten yleisen sarjan ykköstilan otti Henrika Parviainen (Helsinki Triathlon), kakkostilan saavutti Tytti Åberg (Triathlonsuomi) ja kolmanneksi suoriutui Aira-Maarit Mantsinen (Triathlonsuomi). Miesten sprinttimatkan voittaja oli viime vuotiseen tapaan Toni Pystö (Nastola Triathlon) ennen Triathlon Suomen Juuso Mannista. Kolmannen sijan saavutti Jukka Hyttinen (Helsinki Triathlon).

JäPy:n trikisan seuratuin kilpailija tänä vuonna oli Alexander Stubb, joka oli omaan kauden avaukseen erittäin tyytyväinen. Alex voitti oman kisasarjansa ja kehui JäPy:n kisajärjestelyitä vuolaasti maalissa. Väsymättä ja iloisella mielin hän myös jaksoi kannustaa kanssakilpailjoitaan aivan kisan alusta viimeiseen maaliintulijaan saakka ja asettua mukaan kymmeniin yhteiskuviin kisa-alueella. JäPy kiittää ja kumartaa syvään.

Katso ikäsarjojen palkintokorokesijat sekä kaikki muut tarkat kisatulokset täältä.

Järvenpään Pyöräilijät onnittelee hienoista kisasuorituksista ja kiittää kaikkia osallistujia.

 

Kisasivustoa päivitetään illan ja lähipäivien aikana ja sivustolle lisätään kymmenittäin kisakuvia.

VIDEO: Kim Elfström

 

9.4.2020

Koronavirustilanteesta johtuen joudumme valitettavasti peruuttamaan tulevan Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun. Palautamme kaikki osallistumismaksut täysimääräisenä, emmekä peri mitään kuluja maksetuista ilmoittautumisista. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty sähköp...

Tuusulanjärvi Triathlon järjestetään ensi kesänä jo neljännen kerran peräkkäin. Kilpailupäivä on tuttuun tapan koulujen päätösviikonloppu - sunnuntai 31.5.2020. Ensi kesän kilpailuiden järjestelyt ovat syksyn aikana käyneet vauhdikkaina. Lähes kaikki viime vuoden yhtei...

Järvenpään Pyöräilijät järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa jo neljännen kerran triathlonkilpailun Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa. Kilpailupäivä on sunnuntaina 31.5.2019 klo 10 alkaen.

Kilpailun uintiosuus suoritetaan matalassa ja t...

Please reload

ONNISTUMISEN JA ITSENSÄ YLITTÄMISEN ELÄMYKSIÄ!

Triathlon tarjoaa loistavan mahdollisuuden astahtaa oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja haastaa itsensä fyysisen suorituskyvyn äärirajoille. Olipa sitten kyseessä kansainvälisen tason ammattilaiskisaaja tai ensi kertaa kisaan lähtevä kuntoilija, on tunnelma kisapaikalla yhtä jännittynyt ja odottava.

 

Tänään JäPy:n trikisassa nähtiin jo kauden kolmanteen startiin lähtenyt ammattilaiskisaaja Heini Hartikainen, joka viime kaudella sijoittui peräti kolmessa kansainvälisessä Ironman kilpailussa kolmesti kuuden parhaan joukkoon! Heini oli JäPy:n kisajärjestelyihin tyytyväinen ja piti Vanhankylänniemeä ihanteellisena kisaympäristönä.

 

"Jätemäen Jyrät" Antti Rajala ja Vili Mustalampi sen sijaan pulahtivat tänään elämänsä ensimmäiseen triathlon-starttiin. Myös "Maunulan Mamilit" ryhmässä harjoitteleva kaksikko oli kokemaansa tyytyväinen. Muusikkona ja suomilattarin lähettiläänä paremmin tunnettu Mustalampi kertoi, että yhdessä treenaaminen ja lajin sosiaalisuus on kellon katsomista merkityksellisempää. Rajalalla oli myös vahva usko lajin kehoa muokkaaviin ominaisuuksiin...

 

Veli-Matti Hettula ja Margit Niemelä olivat tänään varmaankin ainoat kisaajat, jotka totesivat, että Tuusulanjärven vesi oli tänään leppoisan lämmintä. Kisakaksikko oli erittäin tyytyväinen, että järven pinta ei ollut aamulla riitteessä niin kuin heillä kotipuolessa Levillä vielä tapaa olla tähän aikaan vuodesta. Veli-Mattia ei myöskään juuri haitannut, että Jopo hajosi kesken pyöräilyn, eikä syyttänyt huoltoryhmää siitä, että ihan tavallista jakoavainta ei pakista löytynyt. Veli-Matille paras kisapalkinto oli tyttären halaus maalissa! "Tämän jälkeen on hyvä istahtaa auton rattiin ja karauttaa takaisin Lappiin" - Veli-Matti toteaa tyytyväisenä maalissa.

 

Team Or-bits:in iloiset naiset Sari Horn, Marjut Villanen ja Kirsti-Liisa Virta kertoivat keskittyneensä enemmänkin skumpan nauttimiseen, mutta syksyllä tartuttiin kovaan haasteeseen ja kisaankin ilmoittauduttiin jo kolme viikkoa sitten. Tarmokas naiskolmikko kilpaili tänään viestijoukkuesarjassa ja saavutti upeasti kuudennen sijaan. Kauden päätavoite näillä entisillä työkavereilla on Lahden Ironman!

 

JäPy onnittelee kaikkia kisaan lähtijöitä ja toivottaa parasta mahdollista kauden jatkoa!

 

VANHIS ON TRIATHLON-HARRASTAJAN PARATIISI!

KILPAILUKESKUS

Kilpailukeskus sijaitsee Järvenpäässä Vanhankylän Kartanolla osoitteessa Stålhanentie 4, 04400 Järvenpää.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Eventio järjestelmän välityksellä. Ilmoittaudu mukaan heti!

KILPAILUREITIT

Kilpailureitit löytyvät alempaa tältä sivustolta sekä kilpailuohjeesta.

KILPAILUN INFOVIDEO

Kilpailun infovideo julkaistaan noin kolme viikkoa ennen kilpailua.

AIKATAULUT, SÄÄNNÖT JA KAIKKI MUUT FAKTAT

Olemme koonneet kaiken kisainfon kilpailuohjeeseen, joka on ladattavissa pdf-muotoisena tältä sivustolta.

OTA YHTEYTTÄ!

Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lähetä meille sähköpostia tästä!

KILPAILUSARJAT JA -MAKSUT

 

Sprinttimatka

750 m – 20 km – 5 km

M yleinen, N yleinen

M40, M50, M60, N40, N50 ja N60

Kunto M, Kunto N

Nuoret M19 ja N19

 

Maksut:

1.12 – 31.1.2019: 54 euroa

1.2.-31.3.2019: 59 euroa

1.4. – 26.5.2019: 64 euroa

Viesti/sprinttimatka

750 m - 20 km - 5 km

Viestissä ei ole ikäsarjoja

Maksut:

1.2. - 31.3.2019: 69 euroa

1.4. - 26.5.2019: 74 euroa

 

Perusmatka

1500m - 40km - 10km

M yleinen N yleinen

M40, M50, M60, N40, N50 ja N60

 

Maksut:

1.12 – 31.1.2019: 64 euroa

1.2.-31.3.2019: 69 euroa

1.4. – 26.5.2019: 74 euroa

Huom! Valitessasi maksun laskulla, peritään 2 euron maksutapalisä.

OSALLISTUMISEN SIIRTO JA PERUUTTAMINEN

Huomaa, että ilmoittautuminen on aina sitova. Voit siirtää osallistumisen toiselle henkilölle 10 euron lisämaksusta, mutta et voi peruuttaa osallistumistasi edes sairastapauksessa.

Jaa oma kisakokemuksesi aihetunnisteella #jäpytri

 
 

HIENOT KISAREITIT KULKEVAT TUUSULANJÄRVEN RANTAMAISEMISSA!

Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailussa ei ole pitkiä siirtymiä, vaan koko kilpailu keskittyy Tuusulanjärven rantamaisemiin. Reitit on suunniteltu siten, että myös yleisö pääsee lähelle kisatunnelmaa ja pääsee kannustamaan kilpailijoita lähietäisyydeltä.  

UINTIREITTI

Uintireitti on pituudeltaan 750m. Kierros uidaan myötäpäivään. Sprinttimatkalla uidaan yksi kierros. Perusmatkalaiset lähtevät toiselle kierrokselle rannan kautta. Kilpailukeskus on merkitty sinisellä neilöillä.

PYÖRÄILYREITTI

Pyöräreitti lähtee Vanhankylänniemestä kohti Tuusulaa. Ruskelan kohdalla käännytään oikealle ja tehdään edestakainen pisto kohti Jäniksenlinnaa ja ensimmäisestä T-risteyksestä käännytään vasemmalle kohti Vetikkoa. Paluumatkalla käännytään oikealle kahdesti oikealle ja ajetaan jälleen kohti Tuusulaa. Kääntöpaikka on ennen Tuusulaa. Käännöksen jälkeen ajetaan suoraan takaisin kohti Järvenpäätä. Yhden kierroksen pituus vuoden 2019 kilpailussa on n. 20 km. Perusmatkalaiset lähtevät uudelle kierrokselle kääntymällä vaihtoalueen välittömässä läheisyydessä olevalla kääntöpaikalla.

JUOKSUREITTI

Juoksureittiä on muutettu selkeämmäksi Kaakkolan asuinalueella!

Juoksureitti suuntautuu vaihtoalueelta kilpailukeskuksen lävitse. Noin 
500 m juoksun jälkeen käännytään oikealle kevyen liikenteen reitille, 
joka juostaan edestakaisin. Palatessa käännytään oikealle kohti 
Vanhankylänniemen kärkeä. Niemen kärjen käännöksen jälkeen juostaan 
rannan lähellä uutta hiekkatiereittiä pitkin ja palataan takaisin kohti 
kilpailukeskusta. Kilpailukeskuksen läpijuoksun jälkeen juostaan 
edestakainen reitti Kaakkolan suuntaan ja takaisin.

SKB RACING TRIATHLON TEAM KILPAILEE PILKE SILMÄKULMASSA, MUTTA KAASU POHJASSA!

Kolme kaverusta Sauli (Sauli Haahtela), Kumi (Jan Kumlin) ja Bänä (Berndt Barner-Rasmussen) ottivat puoliksi leikkimielellä käyttöön SKB nimen osallistuessaan Tour de Helsinkiin vuonna 2011. Lauttasaarelaislähtöinen treeniryhmä on vuosien varrella kasvanut, mutta kaikkia seuran jäseniä yhdistää rautainen kunto ja ainakin näennäisesti rento kilpailufiilis. Järvenpäässä SKB:n kisaajat herättivät  huomion positiivisella asenteellaan ja innokkaina kaverit jaksoivat jakaa tunnustusta myös kilpakumppaneilleen. 

KISAGALLERIA 2019 KUVIEN VAPAA KÄYTTÖ SALLITTU!
Mainitse käytön yhteydessä "kuva: JäPy" - kiitos!

Kuvat: JäPy, Akseli Marttila, Eelis Loponen

 
 

OTA YHTEYTTÄ!

Jäikö jokin askarruttamaan tulevassa tapahtumassa? Lähetä meille sähköpostiviesti tästä.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

JÄRVENPÄÄN PYÖRÄILIJÄT RY

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

JäPy tietosuojaseloste

© 2019 Järvenpään Pyöräilijät ry - JäPy - Designed by Snowwhere Productions