top of page

Ensi kesän Tuusulanjärvi Triathlonin kisajärjestelyt hyvällä mallilla!

Järvenpään Pyöräilijät on seurana kasvanut ja kehittynyt lyhyen ajan sisällä muutamasta kymmenestä yli 200 jäsenen seuraksi, jolla on aktiivista toimintaa sekä maantie-, maastopyöräilyn että triathlonin saralla. Kauden suurin puristus on Tuusulanjärvi Triathlon-kilpailun järjestäminen koko seuran voimin.

”Tavoitteemme on vakiinnuttaa Tuusulanjärvi Triathlon merkittäväksi alkukesän kilpailuksi. Yhteistyö paikallisten yrittäjien ja Järvenpään kaupungin kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää”, puheenjohtaja Tommi Ikonen kertoo. ”Tällaiset tapahtumat on hieno tapa saada koko seuran jäsenistö koolle, ja se luo myös yhteenkuuluvuutta. Lisäbonuksena pääsee eturivin paikalta seuraamaan kilpailuja”, Tommi Ikonen jatkaa.

Vanhankylänniemi ympäristöineen soveltuu loistavasti triathlon-kilpailun järjestämiseen. Kaikki kilpailun toiminnot saadaan hienosti sijoitettua pienelle alueelle kisakeskukseen ja sen välittömään läheisyyteen.

Järvenpään keskustan ulkopuolella Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Vanhankylänniemi on triathlon-harrastajan paratiisi! ”Tuusulanjärvi lämpenee keväällä nopeasti ja soveltuu uintiosuuteen erinomaisesti”, kilpailunjohtaja Jukka Erkkilä kertoo. Pyöräilyreitit kulkevat kohtuutasaisessa maastossa hyväpintaisia väyliä pitkin Hyrylän suuntaan ja takaisin. ”Erityisen tyytyväisiä olemme siihen että saimme turvallisella tavalla pidennettyä viime vuoden hieman alimittaisen pyöräreitin oikeaan mittaan”, jatkaa Erkkilä.

”Juoksuosuus tulee olemaan varmasti hyvätunnelmainen kuten vuonna 2017. Vuoden 2017 kilpailumme sai paljon kiitosta hyvästä fiiliksestä ja tästä koitamme edelleen pitää kiinni”, Erkkilä jatkaa innostuneena.

”Tavoitteenamme on ensisijaisesti järjestää kilpailijoille turvallinen kilpailu. Reitit ja turvallisuuteen liittyvät seikat suunnitellaan hyvässä yhteistyössä Poliisin ja Järvenpään kaupungin sekä Vanhankylänniemen alueen toimijoiden kanssa ”, Erkkilä jatkaa.

Kerromme näillä kilpailun uusilla internet-sivuilla aina säännöllisin väliajoin kilpailun järjestelyiden etenemisestä ja teemme henkilöesittelyitä mielenkiintoisista kilpailijoista.

JäPy toivottaa kaikki uudet sekä tietenkin myös viime vuoden kilpailijat lämpimästi tervetulleeksi Järvenpäähän testaamaan alkukauden kunto!

Näin iloisissa tunnelmissa järjestettiin viime vuoden Tuusulanjärvi Triathlon. Vasemmalla kilpailunjohtaja Jukka Erkkilä, keskellä kilpailusihteeri Minna Ikonen ja oikealla seuran puheenjohtaja Tommi Ikonen.

#JäPy #jäpytri #Tuusulanjärvitriathlon

bottom of page