top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin uudet kisasivut avattu!

Järvenpään Pyöräilijät ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kotimaisen triathlonkauden alkukauden huipputapahtuman Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa 10.6.2018. Tärkeässä osassa tapahtuman sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta on yli 100 kokenutta JäPyläistä, joita ilman tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista. Alustavat kisareitit ja kilpailuohje on nyt julkaistu. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty kilpailu saavutti suuren suosion ja kilpailu varattiin nopeasti täyteen.

Ilmoittautuminen avataan 1.12. klo 8.00. Tapahtumaan otetaan mukaan vain 350 urheilijaa, joten ole nopea ja varmista paikkasi ja tule testaamaan alkukauden kuntosi Järvenpäähän! Kilpailumaksut säilytetään samalla edullisella tasolla ja uskomme, että tämänkin vuoden kilpailu varataan nopeasti täyteen. Ensimmäiset kilpailumaksuportaat 31.12.2017 asti ovat 49 euroa (sprinttimatka) ja 59 euroa (perusmatka).

Saimme viime vuonna erittäin hyvää palautetta järjestelyistä osallistujilta, mutta myös hyviä kehitysideoita, jotka olemme huomioineet tulevassa kilpailussa. Uinnin rantautumiseen tehdään selkeä ohjaus ajanottomaton ylitse, parannamme opastemerkintöjä juoksun osalta ja muutamme kilpailun maaliintulon selkeästi erilleen juoksureitistä. Pyöräilyosuuden matkaa on venytetty nyt täyteen 20/40 kilometriin. Tuusulanjärvi Triathlonin kilpailuradat ovat nopeita ja kilpailu keräsi heti avajaisvuonna nimekkään kilpailijajoukon. Valtaosa osallistujista on kuitenkin tavallisia kuntoilijoita ja monille kisan läpivienti on se suurin saavutus!

Tutustu täysin uudistettuun kisasivustoon ja lataa kisojen kilpailuohje täältä. Tapahtuman omat kisasivut löytyvät osoitteesta www.tuusulanjarvitriathlon.fi, myös JäPyn kotisivuilta on linkki kisasivuille. Tapahtumalla on myös oma Facebook-ryhmä Tuusulanjärvi Triathlon 2018.


bottom of page