top of page

Tuusulanjärvi Triathlonin Ilmoittautuminen avautuu 1.12.2017 klo 8.00

Ensi kesän kilpailuiden järjestelyt ovat syksyn aikana käyneet vauhdikkaina, ja kaikki viime vuoden yhteistyökumppanit on saatu varmistettua myös ensi vuoden kilpailuun. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestettyä ja erittäin onnistunutta kilpailua on edelleen kehitetty saadun palautteen perusteella. Järvenpään Pyöräilijät pystyy tarjoamaan kilpailijoille turvallisen ja kilpailijoita kannustavan alkukauden tapahtuman.

Paljon positiivista palautetta saanut kuuluttajamme, Mikko Reitti on äänessä ja tunnelman luojana myös ensi vuonna. Mikon rautainen ammattitaito on monille tuttu lukuisista eri urheilutapahtumista, mm. Jukolan viestistä ja hiihtolajien maailman cup-viikonlopusta Rukalta.

Kilpailumaksut säilytetään samalla edullisella tasolla ja uskomme, että tämänkin vuoden kilpailu varataan nopeasti täyteen. Ensimmäiset kilpailumaksuportaat 31.12.2017 asti ovat 49 euroa (sprinttimatka) ja 59 euroa (perusmatka). Varmista paikkasi alkukauden huipputapahtumaan ja tule testaamaan kunto nopeilla reiteillä.

"Vanhankylän kartano ympäristöineen ja kauniine kesäisine maalaismaisemineen Järvenpään kyljessä tarjoaa meille erinomaiset puitteet hienon kilpailun järjestämiseen. Saamme varmasti paikalle taas kovatasoisen kärkiporukan, mutta myös paljon uusia lajin kokeilijoita ja kuntoilijoita. Sarjoja riittää jokaiselle. Uusina sarjoina tarjoamme N60- ja M60-sarjat molemmille kilpailumatkoille", kertoo kilpailunjohtaja Jukka Erkkilä hieman jännittyneissä tunnelmissa vuorokautta ennen ilmoittautumisen avautumista.

Ilmoittautuminen avataan perjantaina 1.12. klo 8:00. Arvomme kaikkien ensimmäisen vuorokauden aikana ilmoittautuneiden kilpailijoiden kesken Vanhankylän kartanon ravintolaan 25€ lahjakortin. Sen voi lunastaa esimerkiksi kilpailupäivänä tai käyttää myöhemmin.

Huippukuuluttaja ja tunnelman luoja Mikko Reitti viime vuoden kilpailuissa

Vauhdikasta menoa viime vuoden Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailussa. Kuva Ari J. Hyytiäinen

#jäpytri #JäPy #Tuusulanjärvi #triathlon

bottom of page