top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin ilmoittauminen käynnistyi vauhdikkaasti!

Netti kävi kuumana heti aamulla klo 8.00, kun Tuusulanjärvi Triathlonin ilmoittautuminen käynnistyi. Ensimmäisen tunnin aikana mukaan kisaan ilmoittautui parikymmentä triathlonistia ja nyt osallistujaluettelossa on jo yli 50 nimeä! Kiitos kaikille nopeille ilmoittautujille!

Luvassa on upea kisa hienoissa maisemissa ja uskomme, että kisa tulee täyttymään nopeasti. Varmista paikkasi JäPy Tuusulanjärvi Triathlonissa 10.6.2017 ilmoittautumalla mukaan tästä linkistä. Tapahtumalla on myös omat Facebook sivut JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2018.

Arvoimme ensimmäisen vuorokauden aikana ilmoittautuneiden kesken Vanhankylän kartanoon 25 € lahjakortin. Sen voitti perusmatkan naisten yleisesen sarjaan kilpailuun osallistuva TriathlonSuomea edustava Hanna Häkkinen. Paljon onnea! Lahjakortin voi lunastaa joko kilpailupäivänä tai sen voi käyttää myöhemmin Vanhankylän kartanon ravintolassa ja kahvilassa, jossa on tarjolla sekä suolaista että makeaa herkuteltavaa virvokkeiden lisäksi. Olemme ilmoittaneet voittajalle myös henkilökohtaisesti.

"Kilpailu on tänäkin vuonna otettu vastaan suurella mielenkiinnolla ja uskomme että kilpailu tulee vakiinnuttamaan asemansa alkukauden huipputapahtumana. Kilpailua kehitetään ja suunnitellaan jo nyt myös tulevia vuosia varten", kertoo Järvenpään Pyöräilijöiden puheenjohtaja Tommi Ikonen tyytyväisenä.

Alin maksuportaamme on voimassa 31.12.2017 saakka.

Lämpimästi tervetuloa Järvenpäähän testaamaan alkukauden kuntosi!

#jäpytri #Tuusulanjärvi #triathlon #JäPy

bottom of page