Tuusulanjärvi Triathlonin kisajärjestelyt hyvällä mallilla - kehitysideat lopullisiksi suunnitelmiksi!

Kisajärjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja kaikki JäPyläiset ovat innolla mukana tapahtuman järjestämisessä. Kilpailu järjestetään lähes täysin talkoovoimin JäPyn toimesta ja olemme saaneet kaikki viime vuoden yhteistyökumppanit mukaan myös tänä vuonna.

 

Järvenpään keskustan ulkopuolella Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Vanhankylänniemi on triathlon-harrastajan paratiisi! Kävimme Päsiäisenä Pitkäperjantaina ydintyöryhmän kanssa yhdessä ajanotosta vastaavan Timo Kokon (kokkens.fi) kanssa suunnittelemassa kilpailukeskusta reaaliaikaisen ajanoton kannalta. Aurinkoinen Pitkäperjantai oli saanut ulkoilijat sankoin joukoin nauttimaan kirkkaasta kevätpäivästä Vanhankylän kartanon alueelle. 

 

"Live-tulospalvelu takaa sen, että myös yleisön on helppo seurata oman suosikin matkaa lähdöstä maaliin. Lopputulokset löytyvät kilpailun tulossivustolta heti, kun kilpailija on saapunut maaliin. Tänään suunnitellulla ratkaisulla saamme neljän lukijamaton avulla kaikki kilpailun seurannan ja jälkispekuloinnin kannalta tärkeät väliajat talteen", selventää Timo Kokko ajanottopalveluaan. Kokkens.fi on hoitanut tasokkaasti tulospalvelun jo vuosien ajan isoissa ja  pienemmissä tapahtumissa, hän on erikoistunut triathon-, juoksu- ja suunnistustapahtumiin. Kokkens.fi huolehti myös erinomaisesti viime vuoden Tuusulanjärvi Triathlonin tulospalvelun.

 

Saimme viime vuonna erittäin hyvää palautetta järjestelyistä osallistujilta, mutta myös hyviä kehitysideoita, jotka olemme huomioineet tulevassa kilpailussa. Uinnin rantautuminen suunniteltiin niin että kilpailijoille saadaan ohjaus ajanottomaton ylitse. Lisäksi saimme aikaiseksi hyvän suunnitelman maaliintuloon ja recovery-alueen sijoitteluun selkeästi erilleen juoksureitistä.

 

"Kaikki kilpailun toiminnot saadaan myös tänä vuonna sijoitettua pienelle alueelle kisakeskukseen. Kilpailun järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja on tärkeää saada hyvät suunnitelmat tehtyä  ajoissa. Kaupunki kehittää aluetta ja kevään aikana Vanhankylänniemessä tehdään merkittäviä muutoksia. Alueen vanha terveyskeskus on nyt purettu ja tilalla tulee hiekkakenttä, joka on meidän käytössä kilpailupäivänä", kertoo kilpailun johtaja Jukka Erkkilä.

 

"Tänä vuonna Vanhankylänniemen alueella ei ole kilpailupäivänä muita tapahtumia. Tämä takaa turvallisemman liikkumisen ja ennen kaikkea pyöräreitillä pitäisi olla vieläkin vähemmän liikennettä kuin viime vuoden kilpailussa", jatkaa Erkkilä.

 

Viimeistään nyt kannattaa tehdä päätös ja ilmoittautua mukaan Tuusulanjärvi Triathloniin, sillä maksuporras vaihtuu 1.4.2018! Nyt kannattaa vinkata, jos joku ystävä miettii mihin alkukauden kilpailuun kannattaa ilmoittautua. Haasta ystäväsi tai työkaverisi ja tule kokemaan alkukauden huipputapahtuman tunnelma!

 

Järvenpäässä kaikkia kilpailijoita kannustetaan parhaaseen kisasuoritukseen ja kilpailun tunnelma on erityisen lämmin! JäPyn vapaaehtoiset talkoolaiset eroitat oranssista paidasta sekä hymyilevistä kasvoista!

 

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin yhteydessä tullaan järjestämään kaikille avoimia mahdollisuuksia liikkumiseen. Vanhankylänniemi on loistava paikka viettää mukavaa kesäsunnuntaita kilpailua seuraten. Perheen pienimmille on tarjolla mm. pomppulinna ja aikuisemmille mm. ohjattua liikuntaa, joka sopii erittäin hyvin myös kilpailijoille alkulämmittelynä. Uintiosuuden jälkeen yleisöllä on mahdollisuus myös kokeilla sup-lautoja opastetusti.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

OTA YHTEYTTÄ!

Jäikö jokin askarruttamaan tulevassa tapahtumassa? Lähetä meille sähköpostiviesti tästä.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

JÄRVENPÄÄN PYÖRÄILIJÄT RY

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

JäPy tietosuojaseloste

© 2019 Järvenpään Pyöräilijät ry - JäPy - Designed by Snowwhere Productions