Vanhankylän kartano on valmis vastaanottamaan kilpailijat Tuusulanjärvi Triathloniin 10.6.2018!

Kilpailuihin on aikaa vajaat kaksi viikkoa. Viimeisinä viikkoina ilmoittautumistahti on kiihtynyt kun vedet ovat lämmenneet ja olemme saaneet nauttia poikkeuksellisen lämpimistä ilmoista. Ilmoittautuneita on nyt 262. Olemme jatkaneet ilmoittautumista 4.6.2018 asti. Vielä ehtii hyvin mukaan! 

 

Kisaviiikko alkaa pop up - tapahtumalla Vanhankylänniemessä ma 4.6.2018.  Tällöin on mahdollisuus tutustua Tuusulanjärven veteen, johon on poijuilla merkattu noin 500 m mittainen harjoitusrata. Paikalla on Endurancesports.fi tuote-myynti klo 17.30-19.30. Tarjolla on mm. GU -geelejlä, Sailfish -märkäpukuja sekä Newton -juoksutossuja. Varmista kesän energiat jo ennakkoon!

 

Myös henkilökohtainen kilpailumateriaali on kilpailuohjeesta poiketen noudettavissa jo ennakkoon Vanhankylän kartanolta 4.6.2018 klo 17.30 - 19.30. Tämän jälkeen kilpailumateriaali on noudettavissa Järvenpään InterSportista to-la välisenä aikana (katso ajat tarkemmin päivitetystä kilpailuohjeesta) tai kilpailuaamuna kilpailukansliasta.

 

Vanhankylän kartano on valmis vastaanottamaan kilpailijat Tuusulanjärvi Triathloniin. Suuri muutos viime vuodesta kilpailualueella on terveyskeskuksen purku. Rakennus purettiin talven aikana ja nyt keväällä tilalle on tullut upea hiekkakenttä. Hiekkakenttää käytetään kilpailussa sekä vaihtoalueina (T1 ja T2) että kilpailijoiden pysäköintipaikkana. 
 

Myös tänä vuonna kilpailuinfo julkaistaan Youtube -videona. "Haluamme antaa kilpailijoille mahdollisimman paljon etukäteen tietoa, jotta itse kisapäivänä kilpailijoilla on turvallinen olo siitä, miten kilpailun kulku etenee. Tavoite kilpailuinfon julkaisulle on keskiviikko 6.6", kilpailunjohtaja Jukka Erkkilä kertoo.

 

"Järvenpään Pyöräilijöillä on myös oma instagram -tili, johon kilpailijat voivat jakaa oman kisakokemuksen #jäpytri", Erkkilä hehkuttaa lopuksi.

Kunto Saluksen iloiset ladyt pitävät myös tänä vuonna kilpailijoille ja yleisölle alkuverryttelyn, johon toivotaan paljon osallistujia

                                     Tähän hiekkakentälle rakentuu vaihtoalue (T1 ja T2) sekä kilpailijoiden parkkialue

 

 Tänäkin vuonnatunnistat meidät talkoolaiset oranssista paidasta

 

 

Share on Facebook
Please reload

OTA YHTEYTTÄ!

Jäikö jokin askarruttamaan tulevassa tapahtumassa? Lähetä meille sähköpostiviesti tästä.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

JÄRVENPÄÄN PYÖRÄILIJÄT RY

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

JäPy tietosuojaseloste

© 2019 Järvenpään Pyöräilijät ry - JäPy - Designed by Snowwhere Productions