JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun videoinfo ja lähtöluettelot julkaistu!

Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun ennakkoilmoittautuminen on nyt päättynyt ja Järvenpäähän saapuu kilpailemaan yli 300 triathlonistia. Voit vielä tiedustella mahdollisia ylimääräisiä lähtöpaikkoja sähköpostilla jarvenpaanpyorailijat@gmail.com.

Kilpailun videoinfo on julkaistu ja suosittelemme, että kaikki kilpailuun osallistuvat katsovat videon läpi. Videolla kilpailun johtaja Jukka Erkkilä käy seikkaperäisesti tulevan kilpailun kulun läpi. Myös lähtöluettelot on julkaistu ja on mukava nähdä, että Järvenpäähän saapuu monia viime vuodelta tuttuja kisailijoita! Kisavideo ja lähtöluettelo löytyvät kilpailusivustolta täältä.

Toivotamme kaikki kilpailijat lämpimästi tervetulleeksi Järvenpäähän kisaamaan! Vanhankylänniemessä parkkipaikkoja on todella rajoitetusti ja pyydämme yleisöä jättämään autot keskustan tuntumaan ja saapumaan Vanhikseen jalan tai fillarilla.


OTA YHTEYTTÄ!

Jäikö jokin askarruttamaan tulevassa tapahtumassa? Lähetä meille sähköpostiviesti tästä.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

JÄRVENPÄÄN PYÖRÄILIJÄT RY

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

JäPy tietosuojaseloste

© 2019 Järvenpään Pyöräilijät ry - JäPy - Designed by Snowwhere Productions