top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun videoinfo ja lähtöluettelot julkaistu!

Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun ennakkoilmoittautuminen on nyt päättynyt ja Järvenpäähän saapuu kilpailemaan yli 300 triathlonistia. Voit vielä tiedustella mahdollisia ylimääräisiä lähtöpaikkoja sähköpostilla jarvenpaanpyorailijat@gmail.com.

Kilpailun videoinfo on julkaistu ja suosittelemme, että kaikki kilpailuun osallistuvat katsovat videon läpi. Videolla kilpailun johtaja Jukka Erkkilä käy seikkaperäisesti tulevan kilpailun kulun läpi. Myös lähtöluettelot on julkaistu ja on mukava nähdä, että Järvenpäähän saapuu monia viime vuodelta tuttuja kisailijoita! Kisavideo ja lähtöluettelo löytyvät kilpailusivustolta täältä.

Toivotamme kaikki kilpailijat lämpimästi tervetulleeksi Järvenpäähän kisaamaan! Vanhankylänniemessä parkkipaikkoja on todella rajoitetusti ja pyydämme yleisöä jättämään autot keskustan tuntumaan ja saapumaan Vanhikseen jalan tai fillarilla.


bottom of page