Tervetuloa JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailuun sunnuntaina 10.6.!

Järvenpään Pyöräilijöiden lähes vuoden mittainen talkoourakka huipentuu sunnuntaina Vanhankylänniemessä, kun yli 300 triathlon-harrastajaa ottaa mittaa toisistaan. Uinti ja juoksu suoritetaan Vanhankylänniemen alueella, mutta pyöräily suuntautuu Vanhiksesta Tuusulan suuntaan ja reitti käy kääntymässä Monsantien päässä. Pahoittelemme lähiseudun asukkaille kilpailusta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä ja toivomme, että liikenteessä alueella noudatetaan erityistä varovaisuutta.

Vanhankylänniemessä on loistava tilaisuus seurata tri-kilpailua lähietäisyydeltä. Isojen kilpailijajoukkojen uintiin lähtö ja rantautuminen ovat todella näyttäviä tapahtumia ja Vanhiksessa niitä pääsee seuraamaan aivan vierestä. Tervetuloa Vanhikseen seuraamaan kilpailua ja kannustamaan kisaajia. Lähes kaikki Vanhiksen parkkipaikat ovat kilpailukäytössä - pyydämme saapumaan alueelle jalan tai fillareilla.


OTA YHTEYTTÄ!

Jäikö jokin askarruttamaan tulevassa tapahtumassa? Lähetä meille sähköpostiviesti tästä.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

JÄRVENPÄÄN PYÖRÄILIJÄT RY

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

JäPy tietosuojaseloste

© 2019 Järvenpään Pyöräilijät ry - JäPy - Designed by Snowwhere Productions