top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailussa lyötiin ennätyksiä!

Kisa-aamu Järvenpään Vanhankylänniemessä valkeni aurinkoisena ja Tuusulanjärvi kimmelsi peilityynenä. Olosuhteet JäPy:n tri-kisalle olivat täydelliset, kun ennätysmäärä kilpailijoita saapui Vahnikseen ottamaan mittaa itsestään ja toisistaan. Tuusulanjärven kilpailun maine oli levinnyt alan harrastajien kesken hyvin ja moni saapuikin Järvenpäähään elämänsä ensimmäiseen triathlon-kilpailuun. Moni rikkoi kisassa tänään oman ennätyksensä ja maalissa nähtiin satamäärin hymyileviä, kaikkensa antaneita kilpailijoita.

Naisten yleisen sarjan perusmatkan voitti Maria Kasurinen (Tuul Triathlon) ennen Johanna Virtasta (Aquaplus Triathlon) ja Julia Venesmaata (TriahtlonSuomi). Miesten vastaavan matkan voitti Tero Setola (SKB Racing Triathlon team), kakkossijan nappasi saman seuran Sauli Haahtela ja kolmanneksi suoriutui Jani Strömsholm (Team Strömsholm). Sprinttimatkalla naisten yleisen sarjan voitti viimevuotiseen tapaan Venla Koivula-Huttunen (Aqua Plus Triathlon), toisena oli Janina Saarnio (Turun urheiluliitto) ja kolmantena Hilla Läärä (TuUL Triathlon). Miesten sprinttimatkan voitti Toni Pystö (Swimming Club Vuokatti), toiseksi sijoittui Mikko Purhonen (Triathlon Vantaa) ja kolmanneksi Rikhard Berg (SKB Racing Triathlon team).

JäPy kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee hienoista suorituksista!

Kisasivustoa päivitetään parhaillaan. Lisää kuvia tulossa tänään ja huomenna.


bottom of page