top of page

JäPy:lle lähes täysi kymppi kisajärjestelyistä - kisakonkareiden ja ensikertalaisten kisa-arviot!

Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailu on noin parisataajäseniselle Järvenpään Pyöräilijöille todellinen voimain koitos ja kisajärjestelyt vaativat lähes vuoden suunnittelun ja valmistelun. Järjestelyt huipentuvat kisapäivään, jolloin noin 100 JäPy:läistä on kilpailussa eri tehtävissä varmistamassa kilpailijoille sujuvan, hauskan ja turvallisen kisakokemuksen. "Meillä on aivan huipputiimi ja haluamme tehdä tästä sellaisen kisan, mihin itsekin haluaisimme osallistua vuodesta toiseen!" - kehuu kilpailun johtaja Jukka Erkkilä talkoolaisia vierellään kilpailun sihteeri Minna Ikonen. "Tuusulanjärvi Triathlon on seurallemme tärkeä tapahtuma, jonka järjestämisessä Jukan ja Minnan panos on ratkaiseva" - kiittelee Järvenpään Pyöräiljöiden puheenjohtaja Tommi Ikonen.

"Olen näitä kisoja käynyt läpi todella monet, mutta tämä on erilainen kisa. Täällä kaikki kannustavat liikenteenohjaajista ja juottopisteiden väestä lähtien. Vastaanotto on täällä todella hieno" - toteaa naisten yleisen sprinttimatkan voittaja Venla Koivula-Huttunen.

"Täydellinen kilpailu täydellisessä ympäristössä" kehuu M40 sprinttimatkan suorittanut Tony Elomaa JäPy:n tri-kisaa.

"Paras kisa ever!" on miesten yleisen sprinttimatkan voittajan Toni Pystön kommentti heti maaliin tulon jälkeen. Tällainen kehu kaverilta, joka on osallistunut mm. Hawaiin kilpailuun, on paras mahdollinen palkinto kisajärjestäjille.

Myös elämänsä ensimmäiseen triathlonkilpailuun osallistunut Aleksi Sillanpää oli kisajärjestelyihin tyytyväinen. Hän oli kuullut kavereiltaan, että Järvenpäässä on hyvä kisafiilis ja järjestelyt toimivat. Ja hyvin kulki Aleksin ensimmäinen kisa miesten yleisessä sarjassa perusmatkalla. Sillanpään loppuaika oli 2:28:47.

"Olemme iloisia ja kiitollisia saamastamme positiivisesta palautteesta, mutta täydellisiä emme suinkaan ole. Kääntöpaikkoihin ja juoksureitin merkkaukseen kiinnitämme jatkossa vielä enemmän huomiota. Toivomme, että saamme kilpailijoilta kehittämisideoita tuleviin kilpailuihin, jotta voimme tulevaisuudessa järjestää vielä parempia kilpailuja" - summaa JäPy:n puheenjohtaja Tommi Ikonen kisaviikonloppua.

Osa JäPy:n talkooporukasta yhteiskuvassa.

Niin ensikertalaiset kuin kokeneet kisakonkarit kehuivat JäPy:n kisajärjestelyjä ja hienoja kisamaastoja.

Iltapäivällä kilpailun johtajalla Jukka Erkkilällä ja kilpailusihteeri Minna Ikosella oli aikaa asettua yhteiskuvaan. JäPy:n puheenjohtaja Tommi Ikonen (alla) kehui tehokaksikon panosta kilpailujärjestelyissä.

Järvenpään Pyöräilijät ry kiittää lämpimästi kaikkia kilpailijoita osallistumisesta ja toivottaa hyvää jatkoa kilpailukaudelle! Erityiskiitos JäPy:läisille mittavasta talkootyöstä! Ilman talkoolaisia ei tämä tapahtuma olisi mahdollinen.


bottom of page