top of page

Tuusulanjärvi Triathlon 2019 ilmoittautuminen avautuu 1.12.2018 klo 8.00

Järvenpään Pyöräilijät järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa jo kolmannen kerran kansallisen triathlonkilpailun Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa. Kilpailupäivä on sunnuntaina 2.6.2019 klo 10 alkaen.

Kilpailun uintiosuus suoritetaan matalassa ja tummavetisessä Tuusulanjärvessä, joka lämpenee keväisin nopeasti. Pyöräilyosuus ajetaan hyväpintaisella tieosuudella Järvenpään ja Hyrylän välillä. Kilpailun päättää Vanhankylänniemen alueella suoritettava juoksuosuus, jonka reitti kiertää hiekka- ja asfalttipäällysteisiä teitä pitkin. Kilpailumatkoja on jälleen kaksi: sprinttimatka (uinti 750 m - pyöräily 20 km - juoksu 5 km) ja perusmatka (1500 m - 40 km - 10 km).

Kilpailumme on saanut hienon vastaanoton ja toivomme paikalle jälleen sekä kovatasoista kärkiporukkaa ottamaan mittaa toisistaan, mutta myös paljon uusia lajin kokeilijoita ja kuntoilijoita. Sarjoja riittää jokaiselle. Myös lämmin tunnelma kilpailuissamme on saanut paljon positiivista palautetta. Jokainen urheilija on meille yhtä tärkeä ja vapaaehtoiset ”oranssinutut” kannustavat kaikkia kilpailijoita suurella sydämellä.

”Meillä on tarjota loistavat puitteet triathlon-kilpailuun. Nopeat kilpailureitit sekä lämmin tunnelma kilpailupaikalla ovat saaneet kehuja sekä kilpailijoilta että katsojilta. Kaikki kilpailun toiminnot ovat hyvin pienellä alueella”, kertoo kilpailun johtaja Jukka Erkkilä.

”Kilpailua on edelleen kehitetty saadun palautteen perusteella ja tavoitteena on vakiinnuttaa kilpailu alkukauden huipputapahtumana sekä matalan kynnyksen triathlonkilpailuna”, seuran puheenjohtaja Tommi Ikonen kertoo. ”Tapahtuma on suuri ponnistus seurallemme ja tarvitsemme lähes 100 talkoolaista kilpailun eri tehtäviin”, Tommi Ikonen jatkaa.

Olemme saaneet vahvistettua kuulutukseen ja kilpailumme tunnelman luojaksi jälleen Mikko Reitin. Mikon rautainen ammattitaito on monille tuttu lukuisista eri urheilutapahtumista mm. Jukolan viestistä, Lahden MM-hiihdoista ja Rukan maailmancup-avauksesta.

Haluamme pitää hinnat edullisina ja mahdollistaa tämän upean tapahtuman kaikille. Ensimmäiset kilpailumaksuportaat 31.12.2018 asti ovat 54 euroa (sprinttimatka) ja 64 euroa (perusmatka). Tapahtumaan otetaan mukaan vain 350 urheilijaa, joten ole nopea ja varmista paikasi ja tule testaamaan alkukauden kuntosi Järvenpäähän!

Ilmoittautuminen avataan lauantaina 1.12. klo 8:00. Arvomme kaikkien ensimmäisen vuorokauden aikana ilmoittautuneiden kilpailijoiden kesken 25 euron lahjakortin Intersportiin. Sen voi lunastaa esimerkiksi kilpailupussia hakiessasi kisaviikolla Järvenpään Intersport –myymälästä.

Alla on muutamia tunnelmakuvia viimevuoden kilpailusta:

#jäpytri #TT2019 #Tuusulanjärvitriathlon

bottom of page