top of page

Tuusulanjärvi Triathlonin hintaporras vaihtuu 1.2.2019!

StartFragmentJärvenpään Pyöräilijät ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kotimaisen triathlonkauden alkukauden huipputapahtuman Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa 2.6.2019. EndFragment

Kilpailumme on saanut hienon vastaanoton ja toivomme paikalle jälleen kovatasoista kärkiporukkaa ottamaan mittaa toisistaan. Lisäksi odotamme kilpailuumme mukaan myös paljon uusia lajin kokeilijoita ja kuntoilijoita.

"Sarjoja riittää jokaiselle. Uutuutena meillä on tulossa joukkueviesti sprinttimatkalle, josta tulee lisätietoa helmikuun aikana. Kerää oma joukkueesi työpaikalta, haasta mukaan naapurisi, sukulaisesi tai seuratoverisi. Joukkueeseen voi osallistua myös kahdella jäsenellä, jolloin yksi jäsen voi tarvittaessa suorittaa kaksi osuutta. Joukkueviestin ilmoittautuminen avautuu helmikuun aikana", kertoo kilpailun johtaja Jukka Erkkilä.

Viime vuoden voittajista on jo ilmoittautunut mm. miesten yleisen sarjan voittajat Tero Setola (perusmatka) ja Toni Pystö (sprinttimatka). "Teidän kisa oli yksi kesän hienoimpia, josta haluaisin saada kisakauden käyntiin", Toni Pystö muisteli viime kauden kilpailua.

Vielä ehdit ilmoittautumaan halvimman hintaportaan mukaisilla hinnoilla! Hintaporras vaihtuu 1.2.2019!

Viimevuoden kilpailun iloisissa maalitunnelmissa Jani Strömsholm (181), Tero Setola (173) ja Sauli Haahtela (131)

#JäPy #TT2019 #Tuusulanjärvitriathlon

bottom of page