top of page

Tuusulanjärvi Triathlonissa uutuutena sprinttimatkan joukkueviesti!

Tuusulanjärvi Triathlonissa 2.6.2019 on uutena sarjana sprinttimatkan (750 m – 20 km – 5 km) joukkueviesti. Joukkueviesti on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Myös perheet voivat kasata oman viestijoukkueen.

”Joukkueviestin ajatus on ollut mukana jo parina aiempana vuonna, mutta nyt päätimme lisätä tämän uuden matalan kynnyksen sarjan mukaan kilpailuumme”, kertoo kilpailun johtaja Jukka Erkkilä.

Joukkueviestin joukkueen kasaamisessa ei ole ikään eikä sukupuoleen liittyviä rajoituksia. Joukkue voi koostua kahdesta tai kolmesta jäsenestä. Joukkueviestin vaihtoalue on samassa paikassa kuin muutenkin kilpailun vaihtoalue. ”Viestikapulana” toimii ajanottochip, joka siirretään viestin edetessä joukkueen jäseneltä toiselle lajin vaihtuessa. Voit siis kerätä joukkueen vapaasti ja tulla nauttimaan iloisesta Tuusulanjärvi Triathlonin tunnelmasta.

Ensimmäinen joukkueviestiin ilmoittautunut joukkue on Danske Bank Järvenpää ja heti perään ilmoittautuminen tuli Kiinteistömaailma Järvenpäältä.

”Olemme olleet mukana Tuusulanjärvi Triathlonissa kumppanina jo sen alusta alkaen. Näemme tapahtuman tärkeänä ja paikallisina toimijoina olemme ilolla mukana. Olemme kasanneet viestijoukkueen Danske Bank Järvenpäästä. Haastamme myös mukaan Keski-Uusimaalaisia yrityksiä viettämään iloista urheilullista sunnuntaita", kertoo Järvenpään Danske Bankin pankinjohtaja Ari Saariniemi.

Ari on itse myös innokas triathlonin harrastaja. ”Talven harjoittelu on sujunut mukavasti ja olen pysynyt terveenä. Kauden 2019 tavoitteena on suorittaa puolimatka Joroisilla tai Turussa”, jatkaa Ari Saariniemi.

Ilmoittautuminen joukkueviestiin on jo mahdollista ilmoittautumispalvelumme kautta!

Katri Koivisto iloisena maaliintulon jälkeen. Katri osallistui viime vuonna naisten perusmatkalle.

#JäPy #Tuusulanjärvitriathlon #TT2019

bottom of page