top of page

Tuusulanjärvi Triathlonin hintaporras vaihtuu 1.4.2019 - kilpailijaesittelyssä viime vuoden perusmat

Pitkä talvi rupeaa kääntymään kohti kevättä ja valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Kesän kilpailukalenteria on hyvä pikku hiljaa ruveta katsastamaan ja suuntaamaan ajatuksia kohti triathlonkauden alkua. Matkan varrelle on hyvä tehdä välietappeja ja kiinnittää sopivaan kohtaan kilpailuja, jotka vievät kuntoa ylöspäin.

Järvenpään Pyöräilijät järjestävät jo kolmannen kerran Tuusulanjärvi Triathlonin yhdessä yhteistyökyumppaneiden kanssa. Tänä vuonna kilpailu on myös kotimaisen kilpailukauden avauskilpailu. Tuusulanjärvi Triathlonin hintaporras vaihtuu 1.4.2019. Vielä ehdit ilmoittautua alemman hintaportaan hinnoilla.

Kevään aikana esittelemme muutamia viime vuoden kilpailijoita. Tällä kertaa esittelyssä viime kesän perusmatkan yleisen sarjan voittaja Tero Setola, joka nähdään myös ensi kesänä kilpailussa.

”Vuoden 2019 harjoituskausi on edennyt suunnitelmien mukaan, olen pysynyt terveenä ja marraskuusta asti olen päässyt harjoittelemaan nousujohteisesti kohti kauden kisoja. Harjoituskauteen on mahtunut myös paljon tukevia kilpailuja cyclocrossin ja hiihdon osalta, jotka tukevat mainiosti harjoitusohjelmaa, ruokkivat talvella hieman kisaviettiä ja tarjoavat kovat harjoitusärsykkeet talven muuten peruskunto painotteiseen harjoitteluun”, Tero kertoo talven harjoittelustaan.

Tero sai viime vuoden syyskuussa Italian Emilia-Romagna Ironman-kilpailusta paikan Ironmanin MM-kisoihin Havaijille. Tero oli sarjassaan M35-39 viides ajalla 9.06.46. Koko kauden harjoitusohjelma ja rytmitys on rakennettu tuota kisaa ajatellen. Päätavoite on Havaijilla lokakuussa, ja kesään mahtuu kotimaisia lyhyempien matkojen kilpailuja.

”Tuusulajärvi Triathlon avaa tänä vuonna kotimaisen triathlon kisakauden ja sopii mielestäni tähän juuri sopivasti, loistavan järjestelyiden ja kisahengen puolesta. Itse lähden kisamaan ja puolustamaan viime kauden perus/olympiamatkan voittoa”, Tero kertoo valmistautumisesta tulevaan kesään.

”Viime vuonna kisakokemus Tuusulanjärven kisasta oli ainutlaatuinen, kisan hyvät järjestelyt, erinomaiset reitit ja kylämäinen lämmin tunnelma kisan aikana niin kilpailijoiden kuin kannustajien kautta jäi erityisesti mieleen. Odotan todenteolla tulevaa kisaa ja kisakauden avausta”, Tero jatkaa.

Tero Setola haastaa mukaan kaikki oman SKB Racing seuran jäsenet sekä myös muut kisakumppaninsa muista seuroista.

Viime vuoden perusmatkan yleisen sarjan kolme nopeinta: Voittaja Tero Setola (keskellä), toiseksi tullut Sauli Haahtela (oik.), ja kolmanneksi tullut Jani Strömsholm (vasemmalla)

Tero Setola voitti oman sarjansa M35-39 Ironman Lahti 70.3. kilpailussa ajalla 4.13.39 kesäkuussa 2018 ja oli samalla koko kilpailun nopein ikäsarjoista. Kuva Ironman 70.3 Finland.

#JäPy #TT2019 #SKB #Tuusulanjärvitriathlon #TeroSetola

bottom of page