top of page

Tasan kuukausi aikaa kotimaisen triathlonkilpailukauden avaukseen!

Kisajärjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja JäPyläiset ovat innolla mukana Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailun järjestämisessä. Kilpailu järjestetään lähes täysin talkoovoimin JäPyn toimesta.

Saimme viime vuonna erittäin hyvää palautetta järjestelyistä osallistujilta, mutta myös hyviä kehitysideoita, jotka olemme huomioineet tulevassa kilpailussa. Viime vuonna toimme maaliintulon juhlavasti erilleen juoksureitistä. Pieniä parannuksia on luvassa myös tänä vuonna.

Vielä ehtii hyvin ilmoittautua kotimaisen triathlonkilpailukauden avaukseen - tänä vuonna on mukana myös joukkueviesti. Lue lisää täältä.

Urheilijaesittelyssä on vuoden 2018 perusmatkan naisten yleisen sarjan voittaja Maria Kasurinen. Maria on kahden pienen lapsen äiti. ”Palasin jälleen töihin pitkän vanhempainvapaan jälkeen ja harjoittelusta on tullut hyvin aikataulusidonnaista”, Maria kertoo. "Arkena lenkkeilen suurimmaksi osaksi työmatkojen yhteydessä ja pitkät harjoitukset teen yleensä viikonloppuna, jos perhe-elämä sallii”, Maria jatkaa. Harjoitustunteja Marialle kertyy keskimäärin noin 7 tuntia viikossa ja harjoittelu vaatii sovittelua perhe-elämän arkeen sopivaksi.

Tällä hetkellä Marian elämä pyörii pienten lasten ehdoilla ja pääasiallinen tavoite on perhe-elämässä sekä erikoisopinnoissa. Kesällä Maria osallistuu Tuusulanjärvi triathloniin sekä mahdollisesti johonkin muuhun kisaan kotimaassa. ”Tuusulanjärvi triathlon on hyvin järjestetty tapahtuma. Reitti on todella kiva ja vaihteleva. Päällimmäisenä kisasta jäi mielen mukava tunnelma”, Maria muistelee viime vuoden kisaa. "Myös kisan voitto jäi mieleen”, Maria jatkaa.

Kenet Maria haluaa haastaa mukaan kilpailuun: ”Oman aviomiehen tietenkin”, Maria toteaa napakasti!

Maria Kasurinen (oikealla) voitti naisten perusmatkan vuoden 2018 Tuusulanjärvi Triathlonissa. Vasemmalla kolmanneksi sijoittunut Juulia Venesmaa.

Huhtikuun lopun maisemaa Tuusulanjärvi Triathlonin uinnin lähtöalueelta.

Idyllinen Vanhankylän kartanon alue on loistava paikka triathlon-kilpailun järjestämiseen.

Kilpailun vaihtolaue ja pysäköinti on hiekkakentällä aivan kilpailukeskuksen tuntumassa. Vaihtoalueen pohjaksi asennetaan maanrakennuskangas, jotta hiekan muruset eivät haittaa kilpailusuoritusta.

#JäPy #jäpytri #TT2019

bottom of page