top of page

Kotimaisen kansallisen kilpailukauden avaus lähestyy - olethan mukana?

Tuusulanjärvi Triathlon avaa kotimaisten triathlonin kilpailukauden sunnuntaina 2.6.2019. Kilpailupäivään on aikaa reilut viikko ja suunnitelmat ovat toteuttamista vaille valmiina.

Keskeistä kilpailun taloudelliselle onnistumiselle on ollut yhteistyö Järvenpään alueen yritysten kanssa. Kilpailun pysäköinti- ja vaihtoalue on laajalla hiekkakentällä aivan kilpailukeskuksen tuntumassa. Kaikki kilpailun toiminnot ovat lähellä toisiaan.

”Tämän vuoden kilpailuun saimme uuden merkittävän tukijan kun Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy päätti lähteä mukaan tukemaan kilpailuamme. Vaihtoalueelle hiekkakentän päälle tarvitsemme noin 600 m2 maanrakennuskangasta ja tämän toimittaa uusi kumppanimme”, kertoo kilpailun johtaja Jukka Erkkilä.

”Toimitamme kilpailun käyttöön kolme rullaa maanrakennuskangasta. Kilpailun jälkeen noudamme kankaan takaisin ja saamme käytettyä sen omissa rakennuskohteissamme”, kertoo Pekka Salonen johtaja Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy:stä.

”Kumppanuus paikallisen urheiluseuran kanssa on meille hienoa. Saamme myös oman näkyvyytemme kilpailun kautta.”, jatkaa Pekka Salonen.

Ilmoittautuminen kilpailuun on järjestelmän kautta auki sunnuntaihin 26.5.2019 klo 23:59 saakka täältä! Voit vielä kilpailuviikon ajan jälki-ilmoittautua sähköspotilla osoitteeseen jarvenpaanpyorailijat(at)gmail.com. Jälki-ilmoittautumisen hinnat: Sprinttimatka 74 eur ja perusmatka 84 eur.

Vanhankylänniemessä on loistava tilaisuus seurata tri-kilpailua lähietäisyydeltä. Isojen kilpailijajoukkojen uintiin lähtö ja rantautuminen ovat todella näyttäviä tapahtumia ja Vanhiksessa niitä pääsee seuraamaan aivan vierestä. Tervetuloa Vanhikseen seuraamaan kilpailua ja kannustamaan kisaajia su 2.6.2019!

Tuusulanjärvi Triathlonin vaihtoalueen kuhinaa vuodelta 2018.

Menossa mukana paljon paikallisia yrityksiä!

#JäPy #TT2019 #jäpytri

bottom of page