top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2019 avasi kotimaisen kilpailukauden tänään!

Järvenpään Pyöräilijät ry järjesti nyt jo kolmannen kerran kotimaisen kisakauden avauskilpailun upeissa Tuusulanjärven rantamaisemissa. Keli kisa-aamuna Vanhankylänniemessä muistutti kovasti perinteistä suomalaista juhannussäätä: ilma oli viileä, tuuli kohtalainen ja sataa tihutti. Nopeasti tunnelma kuitenkin lämpeni, kun sekä kansalliset huippunimet että monet ensikertalaiset valmistautuivat yhteiseen kisasuoritukseen Järvenpään nopeilla kisareiteillä.

Naisten perusmatkan yleisen sarjan voitti ammattilaisena kilpaileva Heini Hartikainen (SKB Racing Triathlon team), toiseksi suoriutui Carolina Granfors (KP-TRI) ja kolmannen sijan saavutti Meri Savolainen (Team Savuo). Miesten perusmatkan yleisen sarjan voitti nyt jo toistamiseen Tero Setola (SKB Racing Triathlon Team) ennen Turun Urheiluliiton Ilkka Utriaista. Kolmannen sijan saavutti viime vuoden kakkonen Sauli Haahtela (SKB Racing Triathlon Team).

Sprinttimatkalla naisten yleisen sarjan ykköstilan otti Henrika Parviainen (Helsinki Triathlon), kakkostilan saavutti Tytti Åberg (Triathlonsuomi) ja kolmanneksi suoriutui Aira-Maarit Mantsinen (Triathlonsuomi). Miesten sprinttimatkan voittaja oli viime vuotiseen tapaan Toni Pystö (Nastola Triathlon) ennen Triathlon Suomen Juuso Mannista. Kolmannen sijan saavutti Jukka Hyttinen (Helsinki Triathlon).

JäPy:n trikisan seuratuin kilpailija tänä vuonna oli Alexander Stubb, joka oli omaan kauden avaukseen erittäin tyytyväinen. Alex voitti oman kisasarjansa ja kehui JäPy:n kisajärjestelyitä vuolaasti maalissa. Väsymättä ja iloisella mielin hän myös jaksoi kannustaa kanssakilpailjoitaan aivan kisan alusta viimeiseen maaliintulijaan saakka ja asettua mukaan kymmeniin yhteiskuviin kisa-alueella. JäPy kiittää ja kumartaa syvään.

Katso ikäsarjojen palkintokorokesijat sekä kaikki muut tarkat kisatulokset täältä.

Järvenpään Pyöräilijät onnittelee hienoista kisasuorituksista ja kiittää kaikkia osallistujia. Jaa oma kisakokemuksesi aihetunnisteella #jäpytri

Kisasivustoa päivitetään illan ja lähipäivien aikana ja sivustolle lisätään kymmenittäin kisakuvia.

Sprinttimatkan M50 voittaja Alexander Stubb sähköisti kisatunnelman heti saavuttuaan. Kuva: JäPy

SKB Racing Triathlon Team oli kisojen menestynein tiimi.

JäPy:n trikisassa koettiin tänään satoja onnistumisen ja itsensä ylittämisen elämyksiä!


bottom of page