top of page

Onnistumisen ja itsensä ylittämisen elämyksiä JäPy:n tri-kisassa tänään!

Triathlon tarjoaa loistavan mahdollisuuden astahtaa oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja haastaa itsensä fyysisen suorituskyvyn äärirajoille. Olipa sitten kyseessä kansainvälisen tason ammattilaiskisaaja tai ensi kertaa kisaan lähtevä kuntoilija, on tunnelma kisapaikalla yhtä jännittynyt ja odottava.

Tänään JäPy:n trikisassa nähtiin jo kauden kolmanteen startiin lähtenyt ammattilaiskisaaja Heini Hartikainen, joka viime kaudella sijoittui peräti kolmessa kansainvälisessä Ironman kilpailussa kolmesti kuuden parhaan joukkoon! Heini oli JäPy:n kisajärjestelyihin tyytyväinen ja piti Vanhankylänniemeä ihanteellisena kisaympäristönä.

"Jätemäen Jyrät" Antti Rajala ja Vili Mustalampi sen sijaan pulahtivat tänään elämänsä ensimmäiseen triathlon-starttiin. Myös "Maunulan Mamilit" ryhmässä harjoitteleva kaksikko oli kokemaansa tyytyväinen. Muusikkona ja suomilattarin lähettiläänä paremmin tunnettu Mustalampi kertoi, että yhdessä treenaaminen ja lajin sosiaalisuus on kellon katsomista merkityksellisempää. Rajalalla oli myös vahva usko lajin kehoa muokkaaviin ominaisuuksiin...

Veli-Matti Hettula ja Margit Niemelä olivat tänään varmaankin ainoat kisaajat, jotka totesivat, että Tuusulanjärven vesi oli tänään leppoisan lämmintä. Kisakaksikko oli erittäin tyytyväinen, että järven pinta ei ollut aamulla riitteessä niin kuin heillä kotipuolessa Levillä vielä tapaa olla tähän aikaan vuodesta. Veli-Mattia ei myöskään juuri haitannut, että Jopo hajosi kesken pyöräilyn, eikä syyttänyt huoltoryhmää siitä, että ihan tavallista jakoavainta ei pakista löytynyt. Veli-Matille paras kisapalkinto oli tyttären halaus maalissa! "Tämän jälkeen on hyvä istahtaa auton rattiin ja karauttaa takaisin Lappiin" - Veli-Matti toteaa tyytyväisenä maalissa.

Team Or-bits:in iloiset naiset Sari Horn, Marjut Villanen ja Kirsti-Liisa Virta kertoivat keskittyneensä enemmänkin skumpan nauttimiseen, mutta syksyllä tartuttiin kovaan haasteeseen ja kisaankin ilmoittauduttiin jo kolme viikkoa sitten. Tarmokas naiskolmikko kilpaili tänään viestijoukkuesarjassa ja saavutti upeasti kuudennen sijaan. Kauden päätavoite näillä entisillä työkavereilla on Lahden Ironman!

JäPy onnittelee kaikkia kisaan lähtijöitä ja toivottaa parasta mahdollista kauden jatkoa!

Team Or-bits:in iloiset naiset Sari Horn, Marjut Villanen ja Kirsti-Liisa Virta.

"Maunulan Mamilit" Antti Rajala ja Vili Mustalampi

Heini Hartikainen

Veli-Matti Hettulaa oli tytär maalissa vastassa.


bottom of page