top of page

Tuusulanjärvi Triathlon tutulla paikalla myös vuonna 2020!

Järvenpään Pyöräilijät järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa jo neljännen kerran triathlonkilpailun Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa. Kilpailupäivä on sunnuntaina 31.5.2019 klo 10 alkaen.

Kilpailun uintiosuus suoritetaan matalassa ja tummavetisessä Tuusulanjärvessä, joka lämpenee keväisin nopeasti. Pyöräilyosuus ajetaan hyväpintaisella tieosuudella Järvenpään ja Hyrylän välillä. Kilpailun päättää Vanhankylänniemen alueella suoritettava juoksuosuus, jonka reitti kiertää hiekka- ja asfalttipäällysteisiä teitä pitkin. Kilpailumatkoja on jälleen kaksi: sprinttimatka (uinti 750 m - pyöräily 20 km - juoksu 5 km) ja perusmatka (1500 m - 40 km - 10 km). Lisäksi sprinttimatkalla on tarjolla joukkueviesti.

Kilpailumme on saanut hienon vastaanoton ja toivomme paikalle jälleen sekä kovatasoista kärkiporukkaa ottamaan mittaa toisistaan, mutta myös paljon uusia lajin kokeilijoita ja kuntoilijoita. Sarjoja riittää jokaiselle. Myös lämmin tunnelma kilpailuissamme on saanut paljon positiivista palautetta. Jokainen urheilija on meille yhtä tärkeä ja vapaaehtoiset ”oranssinutut” kannustavat kaikkia kilpailijoita suurella sydämellä.

”Olemme joka vuosi kehittäneet kilpailua saamiemme palautteiden perusteella ja on yhteistyökumppanit ovat olleet innolla mukana jo useamman vuoden. Haaveena olisi tuoda kilpailu jossain Järvenpään keskustaan, mutta vielä ensi vuonna kilpaillaan luonnonkauniissa Vanhankylänniemessä”, kertoo kilpailun johtaja Jukka Erkkilä.

”Olemme erittäin kiitollisia siitä, että kisa on saanut positiivisen vastaanoton niin kilpailijoilta kuin katselijoiltakin. Olemme nöyrin mielin ottaneet jokaisen palautteen vastaan ja haluamme luoda ilmapiirin, jossa jokainen kilpailija on meille terveteullut ja tärkeä. Ilman ihania kilpailijoita ei tätä kisaa voisi järjestää", kilpailusihteeri Minna Ikonen jatkaa.

Olemme saaneet vahvistettua kuulutukseen ja kilpailumme tunnelman luojaksi jälleen Mikko Reitin. Mikon rautainen ammattitaito on monille tuttu lukuisista eri urheilutapahtumista mm. Jukolan viestistä, Lahden MM-hiihdoista ja Rukan maailmancup-avauksesta.

Haluamme pitää hinnat edullisina ja mahdollistaa tämän upean tapahtuman kaikille Kilpailumaksut säilytetään samalla edullisella tasolla kuin viime vuonnakin. Ensimmäiset kilpailumaksuportaat ovat 54 euroa (sprinttimatka) ja 64 euroa (perusmatka). Tapahtumaan otetaan mukaan vain 350 urheilijaa, joten ole nopea ja varmista paikasi ja tule testaamaan alkukauden kuntosi Järvenpäähän!

Kilpailulla on myös oma Facebook -ryhmä JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2020. Käy liittymässä ja jaa kysy kilpailuun liittyvistä asioista tai jaa omat kokemuksesi muiden kesken!

Kesän 2019 kilpailussa naisten perusmatkan yleisen sarjan voitti ammattilaisena kilpaileva Heini Hartikainen (SKB Racing Triathlon team ja miesten perusmatkan yleisen sarjan voitti jo toistamiseen Tero Setola (SKB Racing Triathlon Team).

Sprinttimatkalla vastaavasti naisten yleisen sarjan voittaja olii Henrika Parviainen (Helsinki Triathlon) ja miesten sprinttimatkan voittaja oli edellisvuotiseen tapaan Toni Pystö (Nastola Triathlon).

Ilmoittautuminen avataan sunnuntaina 1.12. klo 8:00. Arvomme kaikkien ensimmäisen vuorokauden aikana ilmoittautuneiden kilpailijoiden kesken 25 euron lahjakortin.

Viime vuonna SKB oli kilpailun menestynein seura, löytyykö ensi vuonna haastajia?

Alexander Stubb oli seuratuin kilpailija vuonna 2019.

Toni Pystö maalissa sprinttimatkan voittajana vuonna 2019.

Minna Ikonen ja Jukka Erkkilä vastaavat yhdessä lähes 100 talkoolaisten kanssa kilpailupäivän järjestelyistä.

#JäPy #jäpytri #TT2020

bottom of page