top of page

Tuusulanjärvi Triathlonin ilmoittautuminen avautuu 1.12.2019 klo 8:00!

Tuusulanjärvi Triathlon järjestetään ensi kesänä jo neljännen kerran peräkkäin. Kilpailupäivä on tuttuun tapan koulujen päätösviikonloppu - sunnuntai 31.5.2020. Ensi kesän kilpailuiden järjestelyt ovat syksyn aikana käyneet vauhdikkaina. Lähes kaikki viime vuoden yhteistyökumppanit on saatu varmistettua myös ensi vuoden kilpailuun. Lähes kaikki yhteistyökumppanit ovat paikallisia yrittäjiä. Ilman yhteistyökumppaneiden tukea tämän kokoisen tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista.

”Tapahtuman järjestäminen vaatii myös lähes 100 talkoolaista kilpailun eri tehtäviin, joiden tärkein tehtävä on varmistaa kilpailijoiden turvallisuus ja lähes yhtä tärkeänä tehtävänä on kannustaa kaikkia kilpailijoita”, kilpailusihteeri Minna Ikonen kertoo.

Tapahtuma on löytänyt nopeasti paikkansa Suomen kilpailukalenterissa saavuttaen joka vuosi noin 300 kilpailijan iloisen joukon. Kaikki kilpailutoiminnot ovat pienellä alueella ja näin ollen myös ensikertalaisten on helppo aloittaa kilpaileminen juuri Tuusulanjärvi Triathlonista. Tunnelman luonnista paikan päällä varmistaa jälleen tuttuun tapaan Kansainvälisen tason kuuluttaja Mikko Reitti.

"Vanhankylän kartano ympäristöineen ja kauniine kesäisine maalaismaisemineen aivan Järvenpään kaupungin kyljessä tarjoaa meille erinomaiset puitteet hienon kilpailun järjestämiseen. Saamme varmasti paikalle taas kovatasoisen kärkiporukan, mutta toivomme paikalle myös paljon uusia lajin kokeilijoita ja kuntoilijoita. Sarjoja riittää jokaiselle. Tavoitteenamme on, että saisimme ensi kesänä tuplattua viime vuoden viestijoukkueiden määrän", kertoo kilpailunjohtaja Jukka Erkkilä hieman jännittyneissä tunnelmissa vuorokautta ennen ilmoittautumisen avautumista.

Järvenpään Pyöräilijät haastaa kaikki Tuusulanjärvi Triathlonin yhteistyökumppanit mukaan omalla viestijoukkueella kilvoittelemaan Tuusulanjärvi Triathlonin nopeimman joukkueen maineesta!

Haluamme pitää hinnat edullisina ja mahdollistaa tämän upean tapahtuman kaikille. Ensimmäiset kilpailumaksuportaat 31.1.2020 asti ovat 54 euroa (sprinttimatka) ja 64 euroa (viestin sprinttimatka ja perusmatka). Tapahtumaan otetaan mukaan vain 350 urheilijaa, joten ole nopea ja varmista paikasi ja tule testaamaan alkukauden kuntosi Järvenpäähän!

Ilmoittautuminen avataan sunnuntaina 1.12. klo 8:00. Arvomme kaikkien ensimmäisen vuorokauden aikana ilmoittautuneiden kilpailijoiden kesken 25€ lahjakortin. Ilmoittaudu heti mukaan ja haasta kilpakumppanisi tai seurakaverisi myös mukaan lämminhenkiseen tapahtumaan!

Järvenpään Pyöräilijät toivottaa lämpimästi kaikki tervetulleiksi Järvenpäähän!

Alla muutama kuva Tuusulanjärvi Triathlonin tunnelmista!

#jäpytri #JäPy #TT2020

bottom of page