JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2020 perutaan

Koronavirustilanteesta johtuen joudumme valitettavasti peruuttamaan tulevan Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun. Palautamme kaikki osallistumismaksut täysimääräisenä, emmekä peri mitään kuluja maksetuista ilmoittautumisista. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostiviesti, jossa ohjeet osallistumismaksun palautukselle.

Pitäkää huolta omasta ja läheistenne kunnosta tänä haastavana aikana. Tuusulanjärven pinta hiljenee nyt hetkeksi, mutta toivon, että tapaamme reilun vuoden kuluttua!

We regret to announce that JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2020 has been cancelled due to the covid-19 situation. We will return 100% of all registration fees. If you already registered please check your e-mail for instructions. We hope to see you at Tuusulanjärvi lake in 2021! Train hard and stay safe!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon

Jukka Erkkilä

kilpailun johtaja

Tuusulanjärven pinta hiljenee tälle kaudelle, mutta palaamme vuonna 2021!