top of page
Ilmoittautuminen avataan 1.12.

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon 2017 keräsi Järvenpäähän nimekkään kilpailijajoukon ja paljon innokkaita lajin harrastajia

 

Järvenpään Pyöräilijät r.y. järjesti kotimaisen triathlon-kauden avauskilpailun Järvenpään Vanhankylänniemen alueella 4.6. JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailu varattiin täyteen jo reilu kuukausi ennen kisapäivää ja tapahtumaan starttasi yli 300 innokasta urheilijaa. Tuusulanjärven veden lämpötila oli poikkeuksellisen viileä, mutta se ei kisaajia tuntunut haittaavan, kun he molskahtivat lyhennetyille uintiosuuksille. Pyöräilyreitillä koukkaistiin Monsantien mäet edestakaisin radan muutoin myötäillessä järven kierrosta. Kisan päättänyt juoksuosuus risteili Vanhiksen alueella. 

 

Naisten yleisen perusmatkan voiton nappasi Henrika Backlund (Gladius Kirkkonummi) ajalla 2:03:05. Paula Brit Simar (21CC Triatloniklubi) sijoittui toiseksi ja Sanna Maasilta kolmanneksi. Miesten perusmatkan voitti Juha-Matti Halonen (TriathlonSuomi Team Cervélo), Jano Piik (TriathlonSuomi Team Cervélo) oli toinen ja Koiviston Iskun Tuukka Miettinen oli kolmas. Naisten sprinttimatkan yleisen sarjan voitti Venla Koivula-Huttunen (Triathlonteam226) ja miesten sprinttimatkan yleisen sarjan voitti Koiviston Iskun Jarmo Rissanen. 

JäPy:n parhaat sijat perusmatkalla tänään menivät Samuli Heikkilälle (miehet) ja Tiina Puraselle (naiset). Sprinttimatkalla JäPy:läisistä parhaiten sijoittuivat Pasi Syyli (miehet) ja Riitta Kilpeiläinen (naiset).

 

- JäPy on järjestänyt erinomaisen kauden aloituksen Vanhankylänniemeen. "Ennen kilpailua ajattelin, että tästä ei tuu mittään, mutta lämpö alkoi palautumaan 15 km:n pyöräilyn jälkeen" - totesi miesten sprinttimatkan yleisen sarjan voittaja Jarmo Rissanen heti maalintulon jälkeen. Tuusulanjärven veden lämpötila askarrutti kisaajia ennen lähtöä ja viileän veden takia uintimatkoja lyhennettiin. "Vesi olikin sitten lämpimämpää, mitä odotin" - kertoi Porin Tarmon Jarno Stenroos (sprinttimatkan yleisen sarjan 4. sija) maalissa.

bottom of page